簡単ローストポーク
火加減が難しそうなローストポークですが、このレシピなら簡単においしく作れます、驚くほどしっとりやわらかい仕上がり、ローズマリーやブラックペッパーなど、お好みのフレーバーでも楽しむこともできる。
4人前
①豚肩ロース300gに塩こしょう小匙1/4をまんべんなくまぶし、中火で熱したフライパンにオリーブオイル大匙1をひき、全面を焼く、ビニールに入れ、沸騰した鍋のお湯に入れて中火で10分程茹でる。
➁フライパンにオリーブオイル大匙1・刻みニンニク1片と玉ねぎ1/2個みじん切りミックスベジタブル・サフランとご飯・トマト100g・白ワイン大さじ1・コンソメ顆粒小さじ1を混ぜ合わせ、むきアサリ70gを乗せ、蓋をして3分程。
③➁のパエリヤを皿に盛り付け、①を食べやすい大きさに切り添えました。
Easy Roast Pork
Roast pork may be difficult to heat up, but this recipe makes it easy and delicious, surprisingly moist and soft, and you can also enjoy your favorite flavors such as rosemary and black pepper.
- people ago
①300 g of pork shoulder loin sprinkled evenly with 1/4 tablespoon of salt and pepper, grind 1 tablespoon of olive oil in a frying pan heated over medium heat, bake the entire surface, put in vinyl Put in boiling saucepan water, boil over medium heat for about 10minutes.
②In a frying pan 1 tablespoon of olive oil, 1 piece of chopped garlic and 1/2 piece of onion chopped mix Vegetables Saffron and rice, 100g of tomatoes, Mix 1 tablespoon of white wine and 1 teaspoon of consommé granules, put on 70g of bare clams, cover and take about 3 minutes.
③➁ Paella was served on a plate and ① was cut into easy-to-eat sizes.
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