おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 むきアサリのボロネーゼ風野菜パスタ

2021年07月02日 | 日記

     むきアサリのボロネーゼ風野菜パスタ

           むきアサリがたっぷりと入った食べ応えのあるパスタ「ボロネーゼ」。

一人分

①ブロッコリー軸も含む・人参玉ねぎを適当な大きさに切り電子レンジで500w3分。

②フライパンを熱し、むきあさり100gを炒め、①を加える。

③②に塩・胡椒少々・ケチャップ大匙2・ウスターソース大匙2を入れて混ぜる。

④パスタ100gを茹でる。

⑤パスタを加え、全体に絡まるように混ぜる。

⑥お皿に盛り付け、パルメザンチーズ小匙1・パセリ適量をかけて完成。

Bolognese-style vegetable pasta with muri clams

Bolognese is a pasta with plenty of peeled clams.

   

One person

①Including broccoli shaft Cut carrot onions into appropriate sizes and microwave for 500w3 minutes.

②Heat a frying pan , fry 100g of mingly clams, and add .

③In ②, add a little salt and pepper , ketchup 2tablespoons , worcesterist sauce 2 tablespoons , and mix .

④Boil 100g of pasta .

⑤Add the pasta and mix to get tangled into the whole.

⑥Serve on a plate and add 1 teaspoon of Parmesan cheese and an appropriate amount of parsley.

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