むきアサリのボロネーゼ風野菜パスタ
むきアサリがたっぷりと入った食べ応えのあるパスタ「ボロネーゼ」。
一人分
①ブロッコリー軸も含む・人参玉ねぎを適当な大きさに切り電子レンジで500w3分。
②フライパンを熱し、むきあさり100gを炒め、①を加える。
③②に塩・胡椒少々・ケチャップ大匙2・ウスターソース大匙2を入れて混ぜる。
④パスタ100gを茹でる。
⑤パスタを加え、全体に絡まるように混ぜる。
⑥お皿に盛り付け、パルメザンチーズ小匙1・パセリ適量をかけて完成。
Bolognese-style vegetable pasta with muri clams
Bolognese is a pasta with plenty of peeled clams.
One person
①Including broccoli shaft ・ Cut carrot onions into appropriate sizes and microwave for 500w3 minutes.
②Heat a frying pan , fry 100g of mingly clams, and add ① .
③In ②, add a little salt and pepper , ketchup 2tablespoons , worcesterist sauce 2 tablespoons , and mix .
④Boil 100g of pasta .
⑤Add the pasta and mix to get tangled into the whole.
⑥Serve on a plate and add 1 teaspoon of Parmesan cheese and an appropriate amount of parsley.