おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 トマト沢山のカレーライス

2021年07月24日 | 日記

トマト沢山のカレーライス  

今回は輸入肉で柔らかくするのと、臭みを取るのに酒を使い、ポトフを作った残りをカレーにしました。 

鍋に人参・玉葱・椎茸・など、適当な大きさに切った物を電子レンジ500w3分。

②①を鍋に水・ウインナーソーセージ・カレー粉入れ野菜が柔らかくなるまで煮る。

③塩・胡椒・コンソメで味付け、ルーを溶かして、とろ火で最後にざく切りトマトを沢山混ぜ出来上がり。

野菜は、椎・しめじ・なすなどの野菜や好みによりにんにく・ピーマン・じゃがいも・蓮根・蕪・ブロッコリー・牛蒡・青ネギ・ ロリエー。

ジャガイモは煮崩れないように大きめに切るか、小さい物のそのまま入れる

   Curry and rice with lots of tomatoes

This time, I softened it with imported meat, used sake to remove the smell, and made the rest of potov into curry.

①Microwave 500w3 minutes of cut into appropriate sizes, such as carrots, onions, shiitake mushrooms, etc. in a pot.

②① In a saucepan, boil water, wiener sausage, curry powder until the vegetables are tender.

③Season with salt, pepper, consome, melt the roux, mix a lot of roughly cut tomatoes at the end over a low heat , and come out .

* Vegetables such as shii, steji, eggplant, carrots, peppers, potatoes, lotus root, turnip, broccoli, beef green onion, loliei.

* Cut the potatoes into large pieces so that they do not crumble, or keep the small things intact.

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