トマト沢山のカレーライス
今回は輸入肉で柔らかくするのと、臭みを取るのに酒を使い、ポトフを作った残りをカレーにしました。
①鍋に人参・玉葱・椎茸・など、適当な大きさに切った物を電子レンジ500w3分。
②①を鍋に水・ウインナーソーセージ・カレー粉入れ野菜が柔らかくなるまで煮る。
③塩・胡椒・コンソメで味付け、ルーを溶かして、とろ火で最後にざく切りトマトを沢山混ぜ出来上がり。
* 野菜は、椎・しめじ・なすなどの野菜や好みによりにんにく・ピーマン・じゃがいも・蓮根・蕪・ブロッコリー・牛蒡・青ネギ・ ロリエー。
*ジャガイモは煮崩れないように大きめに切るか、小さい物のそのまま入れる
Curry and rice with lots of tomatoes
This time, I softened it with imported meat, used sake to remove the smell, and made the rest of potov into curry.
①Microwave 500w3 minutes of cut into appropriate sizes, such as carrots, onions, shiitake mushrooms, etc. in a pot.
②① In a saucepan, boil water, wiener sausage, curry powder until the vegetables are tender.
③Season with salt, pepper, consome, melt the roux, mix a lot of roughly cut tomatoes at the end over a low heat , and come out .
* Vegetables such as shii, steji, eggplant, carrots, peppers, potatoes, lotus root, turnip, broccoli, beef green onion, loliei.
* Cut the potatoes into large pieces so that they do not crumble, or keep the small things intact.