おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 トウモロコシのゆで方

2021年07月13日 | 日記

 トウモロコシのゆで方

         

 お湯からゆでることでシャキッとした歯応えのとうもろこしに仕上がりまた、塩を加えてゆでることで甘さが際立つので、とても美味しい。

①トウモロコシの皮を一枚ほどの残し取り去る。

②熱湯の中に塩を加え3~5茹でたら来上がり。

とうもろこしを電子レンジで加熱する方法

①皮つきのままラップをして電子レンジ500w5分程度加熱。

②触れる程度に温度が冷めたら、ラップを外して完成。

How to boil corn

Boiling from hot water creates a crispy corn texture, and the sweetness stands out by adding salt and boiling it, so it is very delicious.

①emove a piece of corn skin.

alt in boiling water salt Add  3 to 5 boils and come up .

How to heat corn in a microwave oven

①rap the skin and heat the microwave oven for about 500w5 minutes.

hen the temperature cools to the extent that it touches, remove the wrap and complete.

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