手作りのタルタルソース
豚カツや揚げ物の魚などに欠かせないソース。
①玉葱1/4個をみじん切りにし、1分電子レンジで保温。
②ゆで卵1個を潰し、①を加える。
③②にマヨネーズ大匙4・酢小匙2・塩こしょう少々・砂糖少々。緑を彩りを添えるパセリや紫蘇のこまぎれを加えると色目が綺麗。
④フライパンに水を大匙5に③を入れて蓋をして強火で3分、弱火で3分。火を止めて完成。
Handmade Tartar Sauce
This sauce is indispensable for pork cutlets and fried fish.
①Chop 1/4 onion and keep warm in the microwave for 1 minute.
②Crush 1 boiled egg and add (1).
③(2) Mayonnaise 4 tablespoons, vinegar 2・ Salt and pepper a little , Sugar a little ・ Parsley Add parsley and shiso komagi at the end to make the color beautiful.
④Put water in a frying pan with 5 tablespoons and (3) and cover with a lid for 3 minutes over high heat and 3 minutes over low Turn off the heat and finish.