おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 手作りのタルタルソース

2021年07月03日 | 日記

手作りのタルタルソース

 豚カツや揚げ物の魚などに欠かせないソース。 

        

①玉葱1/4個みじん切りにし、1分電子レンジで保温。

②ゆで卵1個を潰し、①を加える。

③②にマヨネーズ大匙4・酢小匙2・塩こしょう少々・砂糖少々。緑を彩りを添えるパセリや紫蘇のこまぎれを加えると色目が綺麗。

④フライパンに水を大匙5に③を入れて蓋をして強火で3分、弱火で3分。火を止めて完成。

 

Handmade Tartar Sauce

This sauce is indispensable for pork cutlets and fried fish.

                

①Chop 1/4 onion and keep warm in the microwave for 1 minute.  

②Crush 1 boiled egg and add (1).

③(2) Mayonnaise 4 tablespoons, vinegar 2 Salt and pepper a little ,  Sugar a little Parsley Add parsley and shiso komagi at the end to make the color beautiful.

④Put water in a frying pan with 5 tablespoons and (3) and cover with a lid for 3 minutes over high heat and 3 minutes over low Turn off the heat and finish.

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