おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 ハムエッグ

2021年07月07日 | 日記

ハムエッグ

朝食にぴったりな、旨味たっぷりのロースハムと、卵がよく合う。 

1人前

①中火で熱したフライパンにサラダ油小匙1を敷き、ロースハム2枚、卵1個を入れ、塩こしょう2つまみをふり、蓋をする。

②2分ほど加熱し、白身が白くなったら、火から下ろす。

③器に盛り付け、茹でたブロッコリーを添え完成です。

Ham Egg

The ham-egg-flavored loin ham and eggs go well with the perfect breakfast. 

person before

①In a frying pan heated over medium heat, lay 1 teaspoon of salad oil, add  loin hams and 1 egg , sprinkle 2 pinches of salt and pepper , and cover  .

②Heat for about 2 minutes, and when the whites are white, remove from the heat.

③Serve in a bowl and serve with boiled.

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おばさんの料理教室 いわしのフライ

2021年07月07日 | 日記

いわしのフライ 

             

①ビニール袋に天ぷら粉・洗ったいわしを入れ、振り混ぜ粉をまぶす。

②卵をからめて、パン粉を付けて、170℃で揚げる。

③皿に千切りキャベツを天盛り、いわしフライを盛り付け、レモン・とんかつソース・オーロラソース・マヨネーズ等を添える タルタルソースで食べるのも美味しい。

Fried Sardines

①Put tempura powder and washed sardines in a plastic bag and sprinkle with

②Make a chicken, bread crumbs and fry at1 170℃.

③It is also delicious to eat shredded cabbage on a plate, fried sardines, and tartar sauce with lemon, tonkatsu sauce, aurora sauce, mayonnaise, etc.

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