おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 そうめん納豆 

2021年07月11日 | 日記

そうめん納豆 

夏場は冷し納豆そうめんは如何ですか。ねばねばの納豆に、卵黄の相性良い。

     

鍋にお湯が沸騰したら、そうめんを入れて茹でる。

②ボウルに納豆、付属のタレを入れて混ぜ合わせる。

③器に①に出汁をかけて②を盛り付け、梅干し・刻み紫蘇、卵をかけて完成。

*煮魚や明太子の天盛も良い。

Somen Natto

How about natto somen in summer?  Sticky natto goes well with egg yolks .

①When the hot water boils in a saucepan, put somen and boil it .

②Put natto and the included sauce in a bowl and mix.

③Put the broth on the bowl and put on it, and finish it with umeboshi, chopped shiso, and eggs.

* Simmered fish and meiko tempura are also good.

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