おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  万願寺とうがらしの油いため

2022年09月02日 | 日記

万願寺とうがらしの油いため

先日、万願寺とうがらしの収穫最盛期を迎えました、ソテーを楽しみました。

  

①とうがらしを縦に二つに切り種を取り除き、胡麻油・塩・胡椒で炒め、香り付けに醤油をふり、しんなりさせる。

②お皿に盛りつけ鰹節を天盛り出来上がり。

*その他ちりめんじゃこや季節の野菜・玉ねぎ・人参を一緒に炒めるのも良い。
For the oil of Manganji Temple and Garashi

The other day, we celebrated the peak harvest season of Manganji Temple and garashi, and we enjoyed sautéing.

  

①Cut the garlic lengthwise into two halves and remove the seeds, fry them in sesame oil, salt and pepper, sprinkle with soy sauce to flavor them, and let them simmer.

②Serve on a plate and top with bonito bonito.

* You can also fry chili noodles and seasonal vegetables, onions, and carrots together.

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