きゅうりもみ
キュウリ・青紫蘇の収穫最後が近くなりました、キュウリもみも最後となるでしょう。今回はアミエビを混ぜました。
①きゅうりをスライサーでスライスし、塩でもんで水切り。
②青紫蘇を細かく刻む。
③酢合わせ酢(酢100g・砂糖50g・塩5gの割合)に①・②とアミエビを混ぜ出来上がり。
➃皿に盛り付けり胡麻をかけ出来上がり。
Cucumber fir
the last harvest of cucumbers and blue-purple su is near, and the cucumber fir will also be the last. This time I looked at the shrimp.
①Slice the cucumbers with a slicer and drain them with salt.
②Chop the blue purple su finely.
③Mix ① and ②with vinegar combined vinegar (100 g of vinegar, 50 g of sugar, 5 g of salt) and shrimp and voila.
➃Serve on a plate and sprinkle with sesame seeds.