おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  野菜炒めと豚肉ヒレのソテー

2022年09月19日 | 日記

野菜炒めと豚肉ヒレのソテー

野菜炒めと、豚肉のソテーと合わせました。

 

①人参・キャベツ・もやし・筍・玉ねぎ・ブロッコリーを炒め・塩胡椒で味付ける。

②豚ヒレを薄く切り醬油麴をまぶし1日冷蔵庫に置きソテとする。

③皿に①・②を盛り付けトマトを添え出来上がり。

*野菜は椎茸等季節の物で、硬いものから順に加える。味付けは味噌・豆板醤などでも良い。

Stir-fried vegetables and sautéed pork tenderloin

I combined it with stir-fried vegetables and sautéed pork.

 

①Stir-fry carrots, cabbage, bean sprouts, bamboo shoots, onions and broccoli and season with salt and pepper.

②Slice the pork tenderloin into thin slices and sprinkle with soy oil noodles and place them in the refrigerator for a day to make cycades.

③Serve and on a plate and serve with tomatoes.

Vegetables are seasonal such as shiitake mushrooms, and are added in order from hard to hard. Seasoning may also be miso or bean plate sauce.

 

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