ハンバーグの具を利用した料理
ハンバーグの起源は、ドイツのハンブルクで労働者向けの食事として流行した『タルタルステーキ』とされている。
ハンバーグを沢山作りこの具を色々転用しました。ピーマンに詰めたりなすに乗せました。
①牛肉ミンチ500g・玉ねぎ1個を細かく切る・牛蒡のささがき・人参・卵2個・パン粉5gに胡椒・塩少々・醤油(香り付け程度)を肉の粒々が消えるように良く練る。
②①をピーマンとナスに乗せてサラダ油で焼き出来上がり。
*野菜は季節の野菜、刻みパセリ等。
*好みにより・ウスターソース・ケチャップ・オーロラソースでも良い。
Cooking with hamburger ingredients
The origin of hamburgers is said to be "tartar steak", which became popular as a meal for workers in Hamburg, Germany.
I made a lot of hamburgers and used this ingredient in various ways. I stuffed it in peppers and put it on a eggplant.
①500 g of beef mince, 1 onion cut into small pieces, beef sprouts, carrots, 2 eggs, 5 g of bread crumbs, pepper, a little salt, soy sauce (about flavoring) are kneaded well so that the grains of meat disappear.
②Put① on peppers and eggplant and bake in salad oil.
* Vegetables are seasonal vegetables, chopped parsley etc.
* Depending on your preference, Worcestershire sauce, ketchup or Aurora sauce may also be used.