素麵のトムヤムクン
ランチにもぴったりのタイ料理が食べられます。
2人前
①鍋にサラダ油小匙2を入れ中火で熱しむきエビ30gを入れて炒める。
②①にベジタブルミックスを入れて中火で炒め、水500mℓ、鶏ガラスープの素小匙1を入れて煮立たせ、トムヤムクンペースト小匙2、茹でた素麺を入れて煮る。
③火から下ろして器に盛り付け、青紫蘇ざく切りをのせて完成。
Tom Yum Kun of Plain Noodles
Thai food perfect for lunch.
- people ago
①In a saucepan put 2 tablespoons of salad oil and put 30g of shrimp heated over medium heat and fry them.
②Put the vegetable mix in ① and fry over medium heat, put 500 ml of water, 1 tablespoon of chicken glass spoon, bring to a boil, put 2 tablespoons of tom yum kun paste, boiled plain noodles Let it simmer.
③Remove from the heat, serve in a bowl, and put on a blue-purple suzaku cut to complete.