おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  夏野菜のマリネ(南蛮漬)

2022年09月15日 | 日記

夏野菜のマリネ(南蛮漬) 

夏野菜のキュウリ・トマト・ピーマン・赤玉ねぎのマリネ、あっさりして旨みがる。

     

キトマト・キュウリ・ピーマン・赤玉ねぎを洗い角切りに切る。

②ドレッシングをかけて出来上がり。

 ドレッシング

* 酢大匙3:醤油大匙1:砂糖大匙1:胡麻油大匙2/3:塩小匙1/5

好みでオリーブ油・コチジャン・すり胡椒・唐辛子も良い。

* 我が家は甘い梅干しを漬けたときの甘酢を使います。

Marinade of summer vegetables (Nanban pickle)

Marinade of cucumbers, tomatoes, peppers and red onions of summer vegetables, it tastes good.

     

①Wash the tomatoes, cucumbers, peppers and red onions and cut them into square slices.

②Finished with dressing.

dressing

* Vinegar tablespoon 3: Soy sauce 1 tablespoon: Sugar spoon 1: Sesame oil large spoon 2/3: Salt spoon 1/5

Olive oil, kochijang, ground pepper and chili pepper are also good if you like.

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする