おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  カツオのたたきのカルパッチョ

2023年08月19日 | 日記

カツオのたたきのカルパッチョ

 カルパッチョとはイタリア料理のひとつで、魚介類や牛肉を薄切りにして並べたものにオリーブオイルやチーズ、ソースなどをかけて食べる料理です。

     

①野菜を皿に盛る、野菜は、・キュウリスライス・紫蘇葉・トマト・茹で卵など季節の野菜。 

②カツオの叩きの切り身をの上に盛る。

魚は、タコ・マグロ・サーモン・白身の魚食塩水で絞めて置く)・貝類も美味しい。 

Seared bonito carpaccio

 Carpaccio is an Italian dish of seafood and beef that is thinly sliced and served with olive oil, cheese, and sauce.

   

①Vegetables are served on a plate, and vegetables are seasonal vegetables such as cucumber slices, shiso leaves, tomatoes, and boiled eggs. 

②Place the bonito pounded fillet on top of .

As for fish, octopus, tuna, salmon, white fish (squeezed with saline), and shellfish are also delicious.

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