カツオのたたきのカルパッチョ
カルパッチョとはイタリア料理のひとつで、魚介類や牛肉を薄切りにして並べたものにオリーブオイルやチーズ、ソースなどをかけて食べる料理です。
①野菜を皿に盛る、野菜は、・キュウリスライス・紫蘇葉・トマト・茹で卵など季節の野菜。
②カツオの叩きの切り身を①の上に盛る。
魚は、タコ・マグロ・サーモン・白身の魚(食塩水で絞めて置く)・貝類も美味しい。
Seared bonito carpaccio
Carpaccio is an Italian dish of seafood and beef that is thinly sliced and served with olive oil, cheese, and sauce.
①Vegetables are served on a plate, and vegetables are seasonal vegetables such as cucumber slices, shiso leaves, tomatoes, and boiled eggs.
②Place the bonito pounded fillet on top of ①.
As for fish, octopus, tuna, salmon, white fish (squeezed with saline), and shellfish are also delicious.