おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  パセリの野菜炒め

2023年08月25日 | 日記

パセリの野菜炒め 

             

①もやし・キャベツ・・人参・玉ねぎ・適当な大きさに切り、電子レンジで加熱する。

②鍋にオリーブオイル多少の酒で加えを熱し①を入れ柔らかくなればコンソメ・塩・胡椒で味付けて、皿に盛り付け茹でたブロッコリーを盛り出来上がり。

*電子レンジで温めておくと料理が早い。

*味が頼りないなら 醤油・オイスターソース・ウスターソース・や豆板醤等でも良い。

*野菜は季節の茸・筍・ほうれん草・パブリカ等何でも良い。

Stir-fried parsley with vegetables

    

①Cut the bean sprouts, cabbage, carrots, onions, into appropriate sizes and heat in the microwave.

②Heat ① with olive oil in a pot, add ①, and when it becomes soft, season with consommé, salt, and pepper, serve on a plate and serve the boiled broccoli.

* Cooking is faster if you warm it in the microwave.

* If you don't rely on the taste, you can use soy sauce, oyster sauce, Worcestershire sauce, or bean plate sauce.

* Vegetables can be seasonal mushrooms, bamboo shoots, spinach, publica, etc.

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