大根おろし
大根おろしの作り方のご紹介で、色々な物をかける、大根おろしは魚に添えたり、煮物と煮ることで風味を増したりと、様々な使い方がある。大根おろしの色々な料理に挑戦してみて下さい。
①繊維と垂直になるようにして下ろし金の上に置き、円を描くようにしておろし酢を少々混ぜる(色止め)。
②皿に盛り、醤油・柚子酢・じゃこ・わかめ・アミエビ・葱・鰹節・柚子・唐辛子・天ぷらにまぶし等の好みのものを盛りつけ食べる。
Grated radish
Introducing how to make grated daikon, it can be used in various ways, such as adding various things to it, grated daikon with fish, and simmering it to increase the flavor. Please try various dishes of grated daikon.
①Place it on the bottom metal so that it is perpendicular to the fibers, and mix a little vinegar in a circular motion (color stopping).
②Serve on a plate and serve your favorite dishes such as soy sauce, yuzu vinegar, jako, wakame, onion, bonito flakes, yuzu, and chili peppers.