おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  簡単ん豚カツ

2022年11月26日 | 日記

簡単ん豚カツ

孫が遊びに来ました、豚肉が好きだと云う事で急遽油で揚げました。

        

①人参・ジャガイモを茹でて、油でカリッと唐揚げる。

②豚肉に小麦粉をまぶし、粉をはたいて、溶き卵をまぶし、パン粉を付け揚げる。

③皿に盛り、オーロラソース(ケチャップとマヨネーズを混ぜたもの)をかけて出来上がり。

Easy cutlet

 My grandson came to visit, and he said he liked pork, so I fried it in oil in a hurry.

   

①Boil carrots and potatoes and fry them crispy in oil.

②Sprinkle the pork with flour, flour, sprinkle with beaten egg, breadcrumbs and fry.

③Serve on a plate and drizzle with aurora sauce (a mixture of ketchup and mayonnaise).

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする