おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 いわしのマリネ

2023年02月11日 | 日記

いわしのマリネ

今回はいわしは市販の頭付き冷凍食品を使いました。

    

①いわしは冷凍品を自然解凍する。

②①を天ぷら粉をまぶしサラダ油180℃で揚げる。

③玉ねぎ・人参をスライスをマリネ液(酢・砂糖・醤油・レモン液)に②と漬ける。お皿に盛り付け出来上がり。
      Marinated sardines

This time, the sardines used commercially available frozen food with heads.

   

①Sardines naturally thaw frozen products.

②Sprinkle (1) with tempura flour and fry at 180°C in salad oil.

③Pickle the onion and carrot slices in the marinade (vinegar, sugar, soy sauce, lemon liquid) (2).

  • Serve on a plate.

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする