トマトのすき焼き
今の時期とトマトの収穫最盛期、肉を使いすき焼きが美味しい
①玉ねぎは1cm幅・人参スライス・茸(椎茸・エノキ)・しめじは石づきを切り落とし、手でほぐし電子レンジ500w3分保温。
②牛肉は一口大に切る。
➂フライパンに有塩バターを入れて中火で熱し、②とすき焼きのたれと醤油を入れて炒め、肉の色が変わったら①を入れ炒め、玉ねぎがしんなりして来たらトマト入れ煮込み、塩・胡椒で味付け味を整える。
④器に盛り付け出来上がり。
Sakiyaki tomatoes
①The onion is 1cm wide, carrot slices, mushrooms (shiitake mushrooms, enoki)and steji are cut off the stone, loosened by hand, and kept warm in the microwave for 500w3 minutes.
②Cut the beef into bite-sized pieces .
③Put the saltedbutter in a frying pan and heat it over mediumheat, stir-fry② sakiyaki sauce and soy sauce, add ① when the color of the meat changes, stir-fry the onions, bring the onions to a simmer, season with salt and pepper .
④It is possible to add it to the vessel and it is done .