おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 豚肉の竜田揚げ

2022年02月09日 | 日記

豚肉の竜田揚げ

豚ヒレの一口大に切り焼肉のタレをまぶした竜田揚げ

  

2人前

①水菜40gは3cm幅に切る。

②ボウルに豚ヒレ肉を一口大に切った物・焼肉のタレ大匙2を入れて混ぜ合わせ、5分程漬け込み、キッチンペーパーでしっかりと水気を拭き取り、全体に片栗粉大匙2をまぶす。

③フライパンの底から2cm程揚げ油を注ぎ、180℃に熱したら②を入れ、きつね色になるまで8分程揚げ、中まで火が通ったら油切り。

④器に①を敷き、③を盛り付け、レモン串切り1切れを添えて完成。

Deep-fried pork with Tatsuta

Deep-fried Tatsuta with sliced yakiniku sauce in bite-size pork fins

       

  • people ago

①Cut 40 g of mizuna into 3cm

In a bowl, combine the pork fillet cut into bite-size pieces and yakiniku sauce large, marinate for about 5 minutes, wipe off the moisture firmly with kitchen paper, and fill the whole with potato starch large spoon 2 They are

Pour 2cm of frying oil from the bottom of the frying pan, heat to 180°C, and fry for about 8 minutes until golden brown, and drain when the pan is cooked.

④Place on a bowl, serve and serve with a slice of lemon skewer.

 

 

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