おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 もやし・人参・わかめのナムル

2022年02月18日 | 日記

もやし・人参・わかめのナムル

電子レンジで簡単に作れる、もやしと人参のナムル、鶏ガラスープの素を使い、簡単に味が調う。

    

2人前

①人参100gをスライサーでスライスともやし100gを入れて、ラップをかけ、600Wの電子レンジで4分ほど加熱。

2乾燥ワカメを水で洗う。

③ボウルに鶏ガラスープの素小さじ2・小さじ1・すりおろしニンニク小さじ1/2・ごま油大さじ1に①とを和える。

➃味がなじんだらお皿に盛り付け、白い煎り胡麻をかけて完成。

Syard, Carrot and Wakame Namul

It is easy to taste using syards, carrot namul, and chicken soup ingredients that can be easily made in the microwave.

2 people ago

   

①Slice 100 g of carrots with a slicer, put 100 g of sparrow, wrap and heat in a 600W microwave for about 4 minutes.

②Wash dried wakame with water.

③In a bowl 2 teaspoons of chicken soup, 1 tsp vinegar, 1/2 teaspoon grated garlic, 1 tbsp sesame oil and They soften

➃Once the taste is familiar, serve on a plate and add white roasted sesame seeds.

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