おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 パンの耳で簡単 クルトン

2022年06月19日 | 日記

パンの耳で簡単 クルトン

サラダやスープのトッピングに便利なクルトンを手作り、材料はなんと食パンの耳。

   

①食パンの耳50gを7mm幅に切り、オリーブオイル大匙1をよく絡ませる。

➁フライパンで加熱。

③きつね色になったら取り出し、塩を振って完成

*キュウリと桜海老を炒め卵焼きを合わせ、クルトンを添えました。

Easy with bread ears croutons

Handmade croutons are handmade for toppings in salads and soups, and the ingredients are the ears of plain bread.

      

①Cut 50 g of bread ears into 7 mm widths and tangle 1 large spoonful of olive oil well.

➁Heated in a frying pan.

③When it becomes fox color, take it out and shake with salt to complete.

* Stir-fried cucumbers and cherry shrimp combined with fried eggs and served with croutons.

 

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