おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 茸とアサリ・ソーセージの合せバター炒め

2022年06月17日 | 日記

茸とアサリ・ソーセージの合せバター炒め

 冷蔵庫のあるもので簡単に調理、茸・シメジ・ソーセージ・アサリのバター炒めは如何でしょうか。

   

2人前

①弱火で熱したフライパンにサラダ油をひき、人参・舞茸・筍・むきアサリ・ソーセジを炒める。

➁最後にもやしを加えて炒め、有塩バターとめんつゆ2倍濃縮大匙1を加えて中火で炒め合わせ、黒こしょうで味を調えて火から下ろす。

③器に盛り付けてブロッコリーを添え完成。

Stir-fried mushrooms and clams and sausage in butter

How about easy cooking with something in the fridge and stir-frying mushrooms, shimeji, sausages and clams in butter?

   

2 people ago

①Grind salad oil in a frying pan heated over low heat and stir-fry carrots, maitake mushrooms, bamboo shoots, bare clams, and sorcery.

➁Finally, add the bean sprouts and stir-fry, add the salted butter and noodle soup 2 times concentrated large spoon 1 and fry over medium heat, season with black pepper and remove from the heat.

③Served in a bowl and served with broccoli.

 

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