おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  納豆・桜海老のチャーハン

2022年06月26日 | 日記

納豆・桜海老のチャーハン

納豆と相性のいい、玉ねぎや桜エビ加えたチャーハン。

 

①フライパンを中火で熱し、サラダ油大匙1をひき、玉ね1/2個・人参・ピーマンみじん切りを適量入れて炒める。

➁玉ねぎがしんなりしたら、ごはんを入れて中火でほぐしながら炒め、桜エビ大匙1・納豆60g・少々・納豆に付いているタレ・カレー粉を加えて中火で炒め、全体に味がなじんだら火から下ろす。

③器に盛り付け、青紫蘇の小口りを乗せ完成。

Fried rice with natto and cherry shrimp

Fried rice that goes well with natto and is made with the addition of long onions and cherry shrimp.

 

⓵Heat the frying pan over medium heat, grind 1 tablespoon of salad oil, add 1/4 chopped long leeks and fry them.

When the onion is crisp, put the rice and stir-fry while loosening over medium heat, cherry shrimp 1 large spoon, natto 60 g, a little salt, sauce attached to natto, curry powder Add and fry over medium heat, and when the taste is familiar to the whole, remove from the heat.

③Served on a bowl, finished with a small mouth of blue purple su

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