けい先生のつぼにくる話

はりきゅう漢方の先生が教えてくれる健康に関する話
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2019 Nihonden Daitoryu Seminar. 来年の日本伝大東流合気柔術のセミナーです。

2018-11-20 16:44:23 | 漢方アメリカOnline
The scenes of the last seminar

2019 Daitoryu Aiki Jujutsu Seminar 
大東流合気柔術

Makoto Okamoto-shihan is honored to introduce to the US, the deep secrets of
the ancient Japanese martial arts. When the theory behind the art form is
understood, the techniques become easier to comprehend. And if practiced
properly, one can also master it.
Every martial art is one truth. If you grasp this concept, you can apply it to any
martial art, healing art, and other art forms.
The purpose of this seminar is to shift your understanding of the fundamental law
of martial arts. I hope you will join us as we unveil the mystery of these far
eastern disciplines.

Seeing is believing . Please go to Youtube and watch “Daitoryu Makoto Okamoto”
or email me japanesemedicine@gmail.com and send you a handout of the basic
theory of the Daitoryu.

Seminar date: March 1st (Fri), 2nd (Sat), 3rd (Sun) 11am – 5pm
Location: World Oyama Karate San Mateo Dojo
719 South B Street (At 9th Ave.) San Mateo, CA 94401
Fee: $100 each day

You are welcome to attend a single day, two days, or all three days. Of course
the more days you attend, the more valuable information you will gain.
you can join anytime
We kindly ask that you are fully engaged during the lecture and you do not take
video. We will have our staff taking video of the seminar.

Kei Kurotani, Ph.D
650-697-3123

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ガーリックチャーハンと普通のチャーハン これで6種類作ったことになります。

2018-11-20 15:54:20 | 料理をつくる

ガーリックチャーハン。これが多分一番おいしかったかな。。
けんますクッキングからです。
https://www.youtube.com/watch?v=ywtTlJ56ko8&index=4&list=LLfQtgRQK3PFbpmqjtVg5Fzw&t=0s


これはクックパッドからです。本当に普通でした。。
https://cookpad.com/recipe/976649

これまでのチャーハン大作戦の記事です。
https://blog.goo.ne.jp/keisclinic/e/4037a38073afe722ccbd359de5fc4bea

https://blog.goo.ne.jp/keisclinic/e/18c6fe57f46c9ec40fd184c5a6f7ceb4

これまで、6種類載せましたが、わたし的には栗原心平さんのチャーハンと、けんますクッキングのガーリックチャーハンがいい感じです。
ハムがあるときは栗原さん、肉を味付けてガーリックをゆっくりと炒める余裕があるときは、ガーリックチャーハンで行こうかな。

あ~たのしかった。。
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