おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  チンゲン菜のクリーム煮 

2023年01月08日 | 日記

チンゲン菜のクリーム煮 

①肉(またはベーコン)・人参を油で炒め、水を加えチンゲン菜の軸の部分やジャガイモ・玉ねぎ・塩・胡椒を入れ煮る。

  

②柔らかくればブイヨン・クリームシチュー又はホワイトソースを入れる。

③チンゲン菜の葉の部分を入れる。

④牛乳を加え出来上がり。

*大抵の料理は食べる時間に合わせて作るのがコツ

 

①Fry the meat (or bacon) and carrots in oil, add water, and boil the bok choy shaft and potatoes, onions, salt, and pepper.

②If soft, add bouillon cream stew or white sauce.

③Put a piece of bok choy leaf.

④Add milk and voila.

*The trick is to make most dishes according to the time you eat them.

 

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