おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  菊芋と人参の合せバター炒め

2023年01月18日 | 日記

菊芋と人参の合せバター炒め

今、キクイモの収穫最盛期、簡単に人参とバターで炒めました。

       

①菊芋を洗っ薄切り

②フライパンにバターを入れ、菊芋を炒めて塩コショウ降り出来上がり。

*野菜:季節の野菜や肉類と炒めても良い。

 

Stir-fried chrysanthemum and carrots in butter

Now, at the peak of the Jerusalem artichoke harvest, I easily fried it with carrots and butter.

      

①Wash the chrysanthemums and cut them into thin slices.

②Put butter in a frying pan, fry the chrysanthemums, and salt and pepper.

* Vegetables: You can stir-fry with seasonal vegetables and meat.

 

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