ニシンうどん
にしんの甘露煮を買って来ました、にしんうどん作りました。
丁度タラの芽の天ぷらがあり盛り付けました。
うどんを温め、器に盛り出汁をかけ、にしんの甘露煮を盛りつけタラの芽の天ぷら・刻みネギを天盛出来上がり。好みにより卵をかけるのも。
*その他蒲鉾・海老の天ぷらも良い。
*だし汁は麺つゆを薄めて使うのも簡単で良い。
Herring udon noodles
I bought a honeydew stew of shin, and I made shin-udon.
There was just tempura of cod buds and it was served.
Warm the udon noodles, pour the soup stock on a bowl, serve the honeydew stew of shin, and the tempura of cod sprouts and chopped green onions are served. You can also put eggs on it if you like
* Other kamaboko and shrimp tempura are also good.
* The broth is easy to use by diluting the noodle soup.