おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  白菜と豚肉の塩糀蒸し

2023年01月27日 | 日記

白菜と豚肉の塩糀蒸し

寒い時期にぴったりの重ねむし、白菜と豚肉を重ねるだけで簡単に出来ます。

   

2人前

①フライパに白菜の適当な大きさに切り、豚肉スライスを重ねる。

②均等に塩糀を乗せ、蓋をして蒸し焼きにする。

③白菜と豚肉に火が通ったら取り出しお皿に盛り付ける。

Salt steaming of Chinese cabbage and pork

It's easy to layer in the cold season, just layer Chinese cabbage and pork.

   

2 people ago

①Cut the Chinese cabbage into appropriate size pieces and layer the pork slices in a fryer.

➁Put the salt on it evenly, cover with a lid and steam.

③When the Chinese cabbage and pork are cooked, remove them and serve them on a plate.

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