おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 鯛素麺

2021年09月15日 | 日記

鯛素麺

  鯛を煮付け、素麺と盛り合わせる。         

  素麺を茹でる。

  新鮮な鯛を醤油・料理酒で煮付ける。

  をお椀に盛り、ブロッコリーの塩茹でを乗せ出汁をかけ出来上がり。

*蕎麦でも良い。柚子の皮も美味しくい。

 

Sea bream noodles

Simmer the sea bream and assorted with the noodles.

①Boil the noodles.

②Simmer fresh sea bream with soy sauce and cooking sake .

in a bowl, put salt boiled rape blossoms and put dashi stock.

*Buckwheat noodles are also good. The yuzu skin is also delicious.

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする