おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 青梗菜のシチュー

2021年09月21日 | 日記

青梗菜のシチュー

                                 

①青梗菜3~4cmに切る・パブリカ細切り・もやしを洗う。

②鍋に水を入れ①を加え煮る、途中蟹の缶詰めを加え塩・胡椒・出汁の素・昆布茶・コンソメの素で味を整え最後に溶き片栗粉を加えとろみを付け溶き卵入れて出来上がり。

*緑色が変色しない程度に煮る。

*その他野菜はブロッコリー・ほうれん草でも良い。

*大抵の料理は食べる時間に合わせて作るのがコツ。

 

Stew of green greens

                                

①Cut into 3-4cm green greens, cut into small pieces, wash the mamba.

②Add water to the pan and boil it, add the canned crab on the way, season with salt, pepper, dashi, kombucha, consome, add the soluble starch and thicken it and add the soluble egg.

* Boil to the extent that the green color does not change color.

*Other vegetables may be broccoli or spinach.

*Most dishes are made according to the time of eating.

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