おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 ほうれん草の簡単ソテー

2021年09月09日 | 日記

ほうれん草の簡単ソテー

  新鮮な収穫したての物は簡単にサラダ油で炒めは大変美味しい。

 

①ほうれん草を洗い、適当な大きさに切る。

②ベーコンを適当な大きさに切る。

③①・②をフライパンでサラダオイルで、さっと炒め塩・コショウ・醤油少々で味付け、ちりめんじゃこを混ぜ皿に盛り付け出来上がり。  

*新鮮なほうれん草の刺身は作っている物の役得。

 

Easy saute of spinach

Freshly harvested food is easily stir-fried in salad oil is very delicious.

  

①Wash the spinach and cut it into appropriate sizes.

②Cut the bacon into appropriate sizes.

③Season and with salad oil in a frying pan, stir-fry with salt, pepper, and a little soy sauce, mix the chili green pepper and serve on a plate.  

* Fresh spinach sashimi is a good part of what you're makingEasy saute of spinac

Freshly harvested food is easily stir-fried in salad oil is very delicious.

 

 

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