素麺を使ったナポリタン
スパゲティ界の人気者、ナポリタンをそうめんにアレンジししました。
1人前
①玉ねぎ1/4個の皮を剥き薄切りに、ピーマン1個のヘタとタネを取り千切りに、ソーセージ50gを斜め薄切り。
②鍋にお湯を入れて沸騰したら、そうめん100gを茹でる。
③茹でたそうめんをボウルに入れ、オリーブオイル大匙1と混ぜる。
④フライパンにバター10gを入れ、①を中火で炒めて塩こしょうをして火が通ったら、③とケチャップ大匙3を入れて混ぜながら炒める。
⑤器に盛り付けて、粉チーズ適量とパセリをかけて出来上がり。
Neapolitan with noodles
The popular sageti world of Neapolitan was arranged in somen.
- person in front
①Peel 1/4 onion, cut into thin slices, cut 1 pepper and seeds into pieces, and cut 50g sausages diagonally.
②Put hot water in a saucepan and boil it, then boil 100g somen .
③Put the boiled somen in a bowl and mix with 1 tablespoon of olive oil .
④Put10 g of butter in a fryingpan, fry ① over medium heat, salt and pepper, and when it is cooked,stir-fry with ③ and ketchup 3 tablespoons.
⑤Serve in a bowl and add an appropriate amount of powdered cheese and parsley.