おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  豚ヒレと野菜のソテー

2023年03月01日 | 日記

豚ヒレと野菜のソテー

   

①豚ヒレを薄く切り醬油麹と酒をまぶし1日冷蔵庫に取り置く。

②①をサラダ油で炒め途中もやし・人参・ピーマン・キャベツを加え炒める。

③お皿に盛り付けて、トマトを添え出来上がり。

Sautéed pork tenderloin and vegetables

   

①Cut the pork tenderloin into thin slices, sprinkle with soy sauce koji and sake, and leave in the refrigerator for one day.

②Fry in salad oil, add bean sprouts, carrots, peppers, and cabbage in the middle and stir-fry.

③Serve on a plate and garnish with tomatoes.

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする