簡単なハムユッケ丼
「簡単なのに美味しい、あついごはんに美味しいハムユッケ丼。 卵黄を割り、よく絡めて食べてください。 ごはんに乗せずに、おつまみとしても楽しめる。
1人前
①ハム50gスライス・きゅうり1/2本・人参薄切りスライス電子レンジで加熱。
②ボウルに①とごま油小さじ1・コチュジャン小さじ1を入れて和える。
③丼鉢にごはん150gを盛り、②を乗せる。仕上げに卵黄を乗せ、いりごまを振りかけて出来上がりです。
*今回は人参のスライス炒めた物を加えました。
味噌大さじ3・ごま油大さじ2・砂糖大さじ1〜1.5・みりん大さじ1・豆板醤小さじ1〜2
④にんにく小さじ1・白ごま(なくても可)・小さじ2を容器に全部入れて混ぜるだけ。
Simple Ham Yukke Rice Bowl
Yukke is a Korean meat dish using meat.
"It's simple but delicious, and it's a delicious ham yukke rice bowl. Break the yolks, tangle them well and eat. You can enjoy it as a snack without eating rice.
person before
①50g ham, cucumber 1/2, carrot sliced, heated in
②In a bowl, add ① and 1teaspoon sesame oil and 1 teaspoon of kochujang .
③Put 150g of rice in a bowland② on it . Put the egg yolk on the finish and sprinkle with the igoma.
*This time I added stir-fried carrot slices.
3 tablespoons miso, 2 tablespoons sesame oil, 1-1.5 tablespoons sugar, 1 tablespoon 1 tablespoon lyn, 1-2 teaspoons soy sauce
④Just mix 1 teaspoon garlic, 1 white sesame (no need) and 2 teaspoons in a container.