ジャンボオクラの肉巻き
ジャンボオクラ(八代オクラ)の収穫も終わりの季節がやって来ました、肉巻きにしました。
オクラの種類は色々ありますが左がジャンボオクラです。
①オクラ適当な大きさに切りを牛肉(豚肉)で巻き、フライパンに並べる。
②酒・醤油・砂糖(又はみりん)の調味料で味付け、焼き途中ひっくり返しながら焼く。
③皿に盛り出来上がり。
Jumbo okra meat rolls
The season of jumbo okra (Yatsushiro okra) has come to an end, and I rolled it in meat.
There are various types of okra, but the one on the left is jumbo okra.
①Roll the okra into pieces of appropriate size with beef (pork) and arrange in a frying pan.
②Season with seasonings of sake, soy sauce, and sugar (or mirin), and bake while turning over during baking.
③Serve on a plate.