ライスサラダ
野菜の旬を楽しみ、海鮮や肉をもり付ける。
① ご飯をバター・塩・胡椒で味付け、ハムなどを加え炒める。
*バターライスはカレライスーやハヤシライス共にも美味しい。
②レタス・玉葱・青紫蘇・きゅうりに・ごまだれ・ドレッングや好みの調味料をかけて混ぜる。
*野菜は季節のパプリカ・アスパラ・セルリー・バジル・オクラ・人参など。
③皿にレタスを敷き、②を盛り付け、その上に熱い①を乗せて、トマトを回りに 盛り付け出来上がり。
*天盛りの刺身類・鮭・肉類・甘エビ・ウナギの蒲焼・卵焼きなども色鮮や
かで良い。ご飯はバターライスでなくても普通の炊飯でも良い。
Rice Salad
① Season the rice with butter, salt and pepper, add ham, etc. and fry it.
It is possible to do.
*Butter rice is also delicious with curry rice and hayashi rice.
② Mix with lettuce, onion, blue shiso, cucumber, sesame, dredging and your favorite seasoning.
*Vegetables are seasonal paprika, asparagus, celery, basil, okra, carrot,etc.
③ Lay the lettuce ona plate, serve②, put hot ① on top, and serve the tomatoes around.
*Tempura sashimi, salmon, meat, sweet shrimp, eel kabayaki, omelets, etc. are also colorful.
Or good. The rice is not butter rice.