ブロッコリーのポテトサラダ
ブロッコリーとマヨネーズを和えたサラダ
料理を通じて、工夫の楽しみが湧いてくる。楽しみの種が・・・ホホホ・・・
2人前
①鍋にジャガイモ200gとたっぷりの水を入れて強火で煮立て、竹串がすっと通るまで10分ほど茹でて、水で洗って水気を切る。ブロッコリーは電子レンジで加熱。
②ゆで卵は、半分に割って白身と黄身を分け、白身は食べやすく切る。
③ボウルに塩小さじ2・ゆで卵1個(ヨネーズ大さじ2・味噌小さじ1・白すりごま大さじ1をよく混ぜて、①と②を和える。お好みで万能ネギの小口切りを添える。
Broccoli potato salad
Salad with broccoli and mayonnaise
Through cooking, you can enjoy ingenuity. The seeds of enjoyment are... ホホホ
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①Put 200g of potatoes and plenty of water in a saucepan, simmer over high heat, boil for about 10 minutes until the bamboo skewers pass through, wash with water, and drain. Broccoli is heated in the microwave.
②For boiled eggs, break them in half and separate the whites and yolks, and cut the whites into easy-to-eat pieces.
2 teaspoons salt, 1 boiled egg (2 tablespoons yonnaise, 1 teaspoon miso, white ground sesame seeds) Mix 1 tbsp well and combine ① and ②. Serve with small slices of all-purpose green onions if you like.