青梗菜の簡単中華風スープ
温かい中華スープのレシピ、とろとろに仕上がります。水溶き片栗粉も入っているので、のどごしの良いスープです。
①鍋に水600mℓと中華だし小匙2を入れ、青梗菜のざく切・しいたけ4枚薄切りを加えて弱中火でよく煮る。
②青梗菜に火が通ったら、もやし・椎茸・蟹カマを加えて煮立てる。
③火を止めて水溶き片栗粉小匙2を加えて中火でとろみをつける。
*溶き卵を入れるのも良い。
Easy Chinese soup with bok choy
A recipe for a warm Chinese soup, it will simmer. It also contains water-dissolved potato starch, so it is a good soup.
①Put 600ml of water and 2 small spoons of Chinese dashi in a pot, add 4 thin slices of bok choy and shiitake mushrooms and simmer well over low and medium heat.
②When the bok choy is cooked, add the bean sprouts, shiitake mushrooms, and crab kama and let it
③Turn off the heat, add 2 small spoons of potato starch dissolved in water, and thicken over medium heat.
* It is also good to add beaten eggs.