豚カツ
久し振り豚カツを作りました。
2人前
豚ロース (厚切り)2切れ・塩こしょう小さじ1/4・薄力粉大さじ2・卵1個・サラダ油小さじ1・パン粉40g・キャベツ (千切り)50g・ミニトマト1個・パセリ (生)適量
①豚ロースは筋切りをして、塩こしょうをふります。
②①に薄力粉をつける。
➂バットに溶き卵、サラダ油を入れて混ぜ合わせ、②に付ける。
④③にパン粉を全体にまぶす。
⑤鍋底から5cmほどの揚げ油を注ぎ、150℃に熱し、④を入れて4分ほど
揚げたら一度取り出す。
⑥揚げ油の温度を180℃に上げ、⑤を入れて2分ほど揚げます。中まで火が通り、こんがりと色づいたら油を切る。付け合わせをのせた器に盛り付けて完成。
pork cutlet
I made pork cutlet for the first time in a long time.
2 people ago
➀Pork loin is cut into streaks and sprinkled with salt and pepper.
➁Apply a thin flour to ➀.
➂ Put the beaten egg and salad oil in a vat and mix and add to②.
➃Sprinkle breadcrumbs throughout③.
⑤Pour about 5 cm of frying oil from the bottom of the pan, heat to 150 ° C., put➃ and about 4 minutes Once fried, take it out.
⑥Raise the temperature of the frying oil to 180ºC, add⑤ and fry for about 2 minutes. When the fire passes through to the inside and it is brown, drain the oil. It is completed by serving it in a bowl with garnishes on it.