おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  豚カツ

2022年12月03日 | 日記

豚カツ

久し振り豚カツを作りました。

                

2人前

豚ロース (厚切り)2切れ・塩こしょう小さじ1/4・薄力粉大さじ2・1個・サラダ油小さじ1・パン粉40gキャベツ (千切り)50gミニトマト1個・パセリ (生)適量

①豚ロースは筋切りをして、塩こしょうをふります。

②①に薄力粉をつける。

バットに溶き卵、サラダ油を入れて混ぜ合わせ、②に付ける。

④③にパン粉を全体にまぶす。

⑤鍋底から5cmほどの揚げ油を注ぎ、150℃に熱し、④を入れて4分ほど

揚げたら一度取り出す。

⑥揚げ油の温度を180℃に上げ、⑤を入れて2分ほど揚げます。中まで火が通り、こんがりと色づいたら油を切る。付け合わせをのせた器に盛り付けて完成。

pork cutlet

I made pork cutlet for the first time in a long time.

   

2 people ago

Pork loin is cut into streaks and sprinkled with salt and pepper.

Apply a thin flour to ➀.

Put the beaten egg and salad oil in a vat and mix and add to.

Sprinkle breadcrumbs throughout.

⑤Pour about 5 cm of frying oil from the bottom of the pan, heat to 150 ° C., put and about 4 minutes Once fried, take it out.

⑥Raise the temperature of the frying oil to 180ºC, add and fry for about 2 minutes. When the fire passes through to the inside and it is brown, drain the oil. It is completed by serving it in a bowl with garnishes on it.

 

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