簡単豚肉うどん
うどんと豚肉で簡単に出来る豚肉うどん
① フライパンで豚肉100gを焼く、色が変わってきたら醬油大さじ2・みりん 大さじ1・砂糖大さじ1を入れて火から下ろす。
② お湯500mℓ、顆粒和風だし小さじ1・しょうゆ大さじ1・みりん大さじ1を入れて中火で加熱し、ひと煮立ちしたらうどん1玉を入れ、加熱し、火から下ろす。
③ ②を器に移し、①・茹で卵・ブロッコリーをトッピングをしたら完成。
*茹で素麺や蕎麦でもOK。
Easy pork udon noodles
Pork udon noodles that can be easily made with udon and pork
Ingredients (1 serving)
① Cook 100g of pork in a frying pan, and when the color changes, add 2 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon mirin, sugar Put 1 tbsp and remove from heat.
②Add 500ml of hot water, 1 teaspoon Japanese style dashi granules, 1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon mirin, heat over medium heat, boil for a while, and then boil 1 udon noodle Put the balls, heat and remove from heat.
③ Transfer ② to a bowl and top with ①, boiled egg, and broccoli.
* Boiled noodles and soba noodles are also OK.