ミルキークイーンの焼きおにぎり
ミルキークイーンはコシヒカリをもとに改良された米の品種です。 低アミロースの品種で、ごはんにするとコシヒカリより粘りが強く、食味が良いです。
毎年友人からのプレゼント焼きおにぎりを作りました。粘りがありもち米のようで大変美味しいです。
ご飯を炊いておにぎりにして焼いて皿に盛り、鮭フレーク・ブロッコリ・トマトを飾りました。
Milky Queen Baked Rice Balls
Milky Queen is an improved rice variety based on Koshihikari. It is a low-amylose variety, and when cooked in rice, it is more sticky than Koshihikari and has a good taste.
Every year I made baked rice balls as a present from a friend. It is sticky and sticky like glutinous rice and very delicious.
I cooked rice, baked it in rice balls, served it on a plate, and garnished it with salmon flakes, broccoli and tomatoes.