I made yakisoba for the first time in a while.
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The sake is shochu and Kurokirishima mixed with green tea, and yakisoba is topped with rice.
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/2e/47/adb483f9b5d3c7477da43a176f4a0198.jpg?1676908216)
Once upon a time, there was a “Sakanamachi Shokudo” in a shopping street just a 3-minute walk from the Hakusan campus of Toyo University. I came. It's delicious!
久しぶりに焼きそばを作ってみました。
お酒は、焼酎・黒霧島の緑茶割りで、焼きそばにご飯をトッピングしました。
かつて、東洋大学白山キャンパス徒歩3分の商店街に「肴町食堂」があり、野添くん、もしくは隈元くんに、「焼きそばライス」(180円)があることを教わり、何度もいただいた記憶が蘇ってきました。うまいなぁ〜!