1月13日(日)、家族で焼肉「天竜」蒔田本店に初めて行ってみました。
On Sunday, January 13, my family and I visited Yakiniku "Tenryu" Maita for the first time.
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あとで知ったのですが、私たちよりあとから来店した家族づれは、「予約でいっぱいです」と断られていました。
We later learned that the family members who came to the restaurant later than us were turned down, saying that the restaurant was full of reservations.
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そもそも「天竜」さんは、「塩煮込み」などで名の知られた「もつ茂」さんの母店ですから、とても人気があり、次回からは予約の電話を入れようと思います。
"Tenryu" is the mother restaurant of "Motsushige," which is well known for its "salt stew," etc., so it is very popular and I will call for a reservation next time.
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出羽桜で美味しい焼肉をいただいています。
スタッフ男子のおススメもあり、生でハツを初めて食べました。美味しかったですよ。
We are having delicious yakiniku with Japanese sake "Dewazakura".
I had raw hatsu for the first time, as recommended by the staff boys. It was delicious.
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ゲタ、ハラミ、ネギ塩牛タン、ホルモン、ロース、キムチサラダ、「もつ茂」さんと共通メニューの「ピリ辛もやし」、石焼ピビンバなど、どれもこれもうまかったのです。
Geta, Harami, Negi-Salt Beef Tongue, Horumon, Roast, Kimchi Salad, Spicy Bean Sprouts (a menu item shared with "Motsushige"), and Ishiyaki Bibimbap were all delicious.
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お値段は想定よりも安かったので、ちょっとした贅沢をしたい日に使わせていただこうと決めました。歩いて来たけど、帰りは酔い覚ましにちょうどいいかも。
The price was lower than I expected, so I decided to use it on a day when I wanted to splurge a little. I walked here, but it would be a good way to sober up on the way home.