フード産業に詳しい茂木教授は、今春、信州大学から亜細亜大学の先生になりました。先日、一緒に飲む機会がありました。若い頃からたばこを吸わず、現在もたばこの煙が苦手とお聞きしていたので、私は離れた席に座りました。
それでも、ケータイのカメラを向けると、笑顔で反応していただきました。9人の宴席でしたが、その内たばこを吸うのは3人でした。9分の3というのは、今どき割合としては多いのかも知れません。それが現実ですね。
それでも、ケータイのカメラを向けると、笑顔で反応していただきました。9人の宴席でしたが、その内たばこを吸うのは3人でした。9分の3というのは、今どき割合としては多いのかも知れません。それが現実ですね。
Professor Mogi, who is familiar with the food industry, moved from Shinshu University to a professor at Asia University this spring.
We had a chance to drink together the other day.
He hadn't smoked since he was young, and I heard that he still doesn't like smoke, so I sat far away from him.
Even so, when I pointed my phone camera at them, they responded with a smile.
It was a banquet for 9 people, but 3 of them smoked.
Three-ninths may be a high percentage for today's smokers. That's the reality.