goo

野菜を蒸して食べること〈英訳付〉

2022年10月15日 | 気ままな横浜ライフ
季節の野菜と根菜が食べたくなったので、伊勢崎モールの八百屋さんで2050円分購入しました。

手を加えずに蒸すだけ、それも元の姿のまま(なるべく包丁🔪を入れない)で食べました。

南部市場で買った万能タレ(ドレッシング)、ポン酢、マヨネーズにつけて素材の味を楽しみました。

I wanted to eat seasonal vegetables and root vegetables, so I bought 2,050 yen worth at a grocery store in Isesaki Mall.
I just steamed them without any modification and ate them as they were in their original form (without a knife🔪 as much as possible).
I dipped them in all-purpose sauce (dressing), ponzu (Japanese citrus juice), and mayonnaise that I bought at Nanbu Market and enjoyed the taste of the ingredients.



goo | コメント ( 0 ) | トラックバック ( 0 )
 
コメント
 
コメントはありません。
コメントを投稿する
 
名前
タイトル
URL
コメント
コメント利用規約に同意の上コメント投稿を行ってください。

数字4桁を入力し、投稿ボタンを押してください。