![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/1e/ea/df887dd34af0d1eea8ada6490409fe02.jpg)
遅めのランチは、しゃぶ葉上大岡店の豚バラコースで、赤ワインを1杯飲みました
これから深川に向かい、東洋大学の先輩・林家時蔵師匠主催の落語会で、たっぷりと日本芸能に浸ってきます
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/5c/a4/422f6957efca6d3611566bc0659b40bc.jpg?1713361076)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/3f/8d/81e2910e582e6c3fe9935c19e9359549.jpg?1713361075)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/38/71/1a1ead0cb5eac0653844c45f3c8ce051.jpg?1713361076)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/5e/65/98b881d63d6c614ead02294fa3722a90.jpg?1713361076)
For our late lunch, we had a pork belly course at Shabu-Yo Kamiooka branch and drank a glass of red wine.
I will now head to Fukagawa to fully immerse myself in Japanese performing arts at a rakugo performance hosted by Master Tokizo Hayashiya, a senior at Toyo University.