「呑み鉄本線日本旅」(鹿児島編)の2回目です。
今回は飲み屋さんで、地場のお料理を食べながら、楽しく呑んでる六角精児さんの画像です。
彼は厚木で生まれ育ちました。小中高で同級生だった六角精児さんの友人が、鹿児島に移住し、久しぶりに会う場面も良かったです。
「黒じょか」という飲み方を久しぶりに見ました。焼酎のお湯割りは、ただ焼酎をお湯で割れば良い、というものではないのですね。
This is the second installment of "Nomitetsu Main Line Japan Trip" (Kagoshima version).
This time, it is an image of Seiji Rokkaku who enjoys drinking while eating local food at a bar.
He was born and raised in Atsugi. I also liked the scene where a friend of Seiji Rokkaku, who was my classmate in elementary, junior high and high school, moved to Kagoshima and met after a long absence.
It's been a long time since I've seen how to drink "Kurojoka". Mixing shochu with hot water is not just about mixing shochu with hot water.