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はま寿司の変化にみる現代の様相について

2022年05月15日 | O60→70(オーバー70歳)
昨日、私たちの遅めのランチは、はま寿司でアサヒスーパードライ生ビールを美味しくいただきました
それにしても、オーダーがタブレットになっていたので、メガネを忘れた私たちは、細かな字が見えづらくてとたも困りました。
また、長引くコロナ禍によりカウンター席は1人ずつにパネルで仕切られていました。しかし、2人用に使えるように、パネルが外れるようになっていました。
それから、ロシアのウクライナ🇺🇦侵攻による原材料の値上げ、急激な円安に伴い、シャリとネタが小さくなっていました。
その分、いつもより多く食べてしまうから、回転寿司にしては高くつきました。
結果的に、これからは「寿司は普通の寿司屋さんにしよう」ということを、私たちは学びました。

Yesterday, our late lunch was delicious with Asahi Super Dry draft beer at Hamazushi.
Even so, since the order was on a tablet, we forgot to wear glasses, and it was hard to see the small letters.
In addition, the counter seats were divided by panels for each person due to the prolonged corona infection prevention measures. However, the panel came off so that it could be used by two people.
Then, with the price increase of raw materials due to Russia's invasion of Ukraine 🇺🇦 and the sharp depreciation of the yen, the rice and sashimi became smaller.
That's why I eat more than usual, so it was expensive for conveyor belt sushi.
As a result, we learned that from now on, "let's make sushi an ordinary sushi restaurant."
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