本日、私たちのちょい飲みは「ばんきち」吉野町店で、キリン一番搾り生ビールを飲みながら、串焼き6本セット塩とタレ、モヤシのお通し、手羽先タレ、ライスなどを美味しくいただきました。
私は、ライスに串焼きのタレをかけて食べるのが好きです。
飲んだメンバーは、東洋大学校友会神奈川県支部の先輩2人と私です。
フレッシュな話題で、トークは大盛り上がり。明日に向かって、今日もたくさんの学びがありました。(宮崎 S52 中哲卒)
Today, our little drink of the day was at Bankichi Yoshinomachi, where we enjoyed a set of six skewers with salt and sauce, bean sprout appetizer, chicken wing sauce, and rice while drinking Kirin Ichiban Shibori draft beer.
I like to eat rice with skewers with sauce.
The members who drank were two senior members of the Kanagawa branch of the Toyo University Alumni Association and myself.
The talk was very lively with fresh topics. We learned a lot today for tomorrow.(Miyazaki S52 Chinese Philosophy graduation)